Cautare

5818 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs bistrita nasaud" (3.91 secunde)
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
Aceasta este atmosfera pe care liderii judeteni ai Aliantei "Dreptate si Adevar" au instaurat-o in judetul Bistrita - Nasaud, facand pentru aceasta tot ce le sta in putinta, inclusiv discreditarea unor oameni de buna credinta, adevarati profesionisti din cadrul aparatului Consiliului judetean, ai serviciilor deconcentrate, negand tot ce s-a facut bun in judet, aplicand o parafrazare a generalului american Sheridan ,"Singurul pesedist bun, este un pesedist demis".
La randul sau, deputatul Viorel Pupeza a fost reales sambata cu 196 de voturi pentru, din 292 exprimate, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bistrita-Nasaud.
Timis, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Arad, Sibiu, Brasov, Mures, Hunedoara, Alba si Cluj. In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan.
Si liberalii si social-democratii din judetele unde nu s-au incheiat sondajele - Iasi, Braila, Dolj, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Dambovita afirma ca se inscriu in media nationala a USL.
La randul sau, deputatul Viorel Pupeza a fost ales, din nou, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bistrita-Nasaud. In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte.
Ioan Oltean, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PD, a anuntat ieri ca va sustine motiunea populara pe care o va depune Emil Boc.
si PSD si-au adjudecat cate o primarie din Bistrita-Nasaud, in urma alegerilor organizate in comunele nou-infiintate Ciceu Mihaiesti si Runcu Salvei, alegeri fiind organizate, in aceeasi zi, si in localitati din Constanta si Vrancea.
Guvernul va expropria peste 250 de imobile pentru executarea lucrarilor de constructie si reabilitare a unor drumuri publice din judetele Mehedinti, Cluj si Bistrita-Nasaud, suma totala alocata pentru despagubirea proprietarilor depasind 3,3 milioane de lei (33 de miliarde de lei vechi).
Ioan Oltean, presedintele PD Bistrita-Nasaud, a anuntat ieri ca vrea ca vicepresedintele Liviu Ciupe sa revina asupra deciziei de a demisiona din partid.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, declara la sfarsitul lui iunie ca va demisiona din partid daca procurorul Daniel Morar va ajunge sef al PNA.
Totodata, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL, Sabin Iliesi, a declarat ca nu este de acord cu fuziunea PNL-PD si a apreciat ca Alianta D.A.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ca nu se opune fuziunii dintre PNL si PD, insa ii avertizeaza pe partizanii acestei idei ca de pe urma fuziunii ar putea rezulta nu unul, ci trei partide.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a apreciat ieri ca decizia privind fuziunea PNL-PD ar trebui sa fie asumata de conducerea partidului, si nu de organizatiile din teritoriu.
Referindu-se la situatia PD Bistrita-Nasaud, Oltean a declarat ca pana in prezent filiala pe care o conduce nu a primit nici un ales local care a dobandit functia pe listele altor partide, dar, daca in termen de 45 de zile va primi cereri, organizatia le va analiza si se va pronunta intr-un sens sau altul.
In aceasta situatie, in Camera Deputatilor ar ajunge urmatorul pe liste un membru al PNL Bistrita-Nasaud, in cazul de fata viceprimarul Bistritei, Ioan Turc.
De asemenea, presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Gheorghe Marinescu (PSD), precum si cei doi vicepresedinti au fost chemati la CNSAS, dar nici unul dintre ei nu s-a prezent personal la sediul institutiei.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ca este de acord cu restructurarea Guvernului, insa nu si cu inlocuirea din functii a liberalilor Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu.
Gheorghe Stefan, presedintele organizatiei liberalilor din Neamt, a caracterizat afirmatiile lui Flutur ca nefondate, iar PNL Bistrita-Nasaud si PNL Suceava au cerut PD sa se delimiteze oficial de opiniile lui Cezar Preda.
Daca inca un atac din partea PD nu ne surprinde, ne ingrijoreaza gestul", se precizeaza in comunicatul semnat de deputatul Cornel Popa, presedintele PNL Bihor. Totodata, impotriva acuzatiilor vicelui democrat s-au pronuntat si organizatiile PNL din Iasi, Olt, Bistrita-Nasaud si Suceava.
google-analytics.com